Winkelgebied aansluiten

Jouw winkelgebied ook online?
Samen sta je sterk

 

Lokaal winkelen is hot. Met je lokale online marktplaats kun je als groep winkeliers je producten verkopen. Gezamenlijk, want samen sta je sterk en trek je winkelend publiek. Er vindt ook een kruisbestuiving plaats: een klant die voor kleding shopt, koopt mogelijk ook boeken, levensmiddelen, een paar schoenen en een fles wijn.

Omzet verhogen

 

Op de marktplaats kunnen klanten winkelen op het moment dat het hen uitkomt. Ze hoeven niet te wachten tot de winkel weer open is en kunnen vanuit hun luie stoel je assortiment bekijken. Je treedt gezamenlijk naar buiten en je kunt je winkelgebied en alle winkels uitstekend presenteren.

Betaalbaar

 

Voor het opzetten van een lokale online marktplaats heb je draagvlak van o.a. de winkeliers nodig. Wij hebben onze marktplaats opgezet op meerdere locaties en denken mee over de uitvoering. Voor onze marktplaats vragen wij een commissie van 5% en een jaarlijkse bijdrage van € 50,- per winkel. Dat is inclusief transactiekosten, je online presentatie en herverdeling van de ontvangen gelden.