Winkelgebied aansluiten

Jouw winkelgebied ook online?
Bij 10 winkelaanmeldingen gaan we live in een nieuw winkelgebied

Samen sta je sterk


Samen met andere lokale ondernemers kun je een vuist maken tegen grote partijen als Thuisbezord, Deliveroo en Bol.com. Door met de hele winkelstraat online op één plek vindbaar te worden, kunnen jullie de consument een betere service bieden dan de grote marktplaatsen. Ook vind er een leuke kruisbestuiving plaats in aankopen: een klant die voor biologisch vlees shopt, koopt mogelijk ook een fles wijn en een paar nieuwe schoenen.

Multi-shop


Uniek aan het Mijnwinkel platform is de “multi-shop” functionaliteit. Consumenten kunnen eenvoudig diverse producten kopen bij verschillende winkeliers. Ze rekenen vervolgens één keer af via iDeal en krijgen het in één keer thuisbezorgd, of ze maken een reservering om het op te halen. Doordat een online paltform niet gebonden is aan openingstijden, kunnen consumenten 24/7 bestellen.

Lage kosten


Het opzetten van een platform of webshop kost normaal veel tijd en geld. Doordat wij een overkoepelend platform ontwikkelen voor meerdere winkelgebieden, kunnen wij de kosten heel laag houden. Voor onze dienstverlening vragen wij slechts 4.5% van de omzet die via het platform loopt plus een jaarlijkse bijdrage van 50 euro per winkelier. Dit is inclusief transactiekosten, je online presentatie en maandelijkse uitbetaling. Ook geven wij gratis tips hoe je het platform tot een succes kan maken.