Nieuwsbrief 15 april 2008

 

Beste relatie van mijnWinkel.nl. We hebben de laatste tijd hard gewerkt om de volgende uitbreidingen te realiseren:

- Betaalkoppeling met Buckaroo
- Betaalkoppeling met MultiSafepay
- Skin (jasje webwinkel) in eigen layout
- Verkoop en accepteer cadeaubonnen

Verder in deze nieuwsbrief :

- Bezoek de Thuiswinkel Vakbeurs van TCD
- ABN AMRO kiest voor mijnWinkel.nl!
- Gratis complete webwinkel in 3 dagen (waarde 12.500 euro)
- Uitreiking Thuiswinkelawards

Wij hopen dat u veel plezier heeft van deze verbeteringen en we vertellen u er graag meer over op de Thuiswinkel Vakbeurs van TCD!

 

Bezoek de Thuiswinkel Vakbeurs van TCD
Kom op 22, 23 & 24 april naar de Jaarbeurs Utrecht en bezoek de Thuiswinkel Vakbeurs van TCD. Meer dan 200 exposanten tonen daar het laatste nieuws op ons gebied en de opinieleiders van het vak praten u dagelijks bij tijdens gratis topcongressen. Over usability, affiliate- en e-mailcampagnes bijvoorbeeld. Maar ook over distributie, online betalen en zoekmachinemarketing.

MijnWinkel.nl staat uiteraard ook op deze beurs (stand TW14).
We hopen u daar te mogen begroeten!
gratis toegangskaarten aanvragen


 

Betaalkoppeling met Buckaroo
Voor de professional abonnementen hebben we een nieuwe koppeling met Buckaroo.
Voordeel van deze koppeling is dat de keuze van de betaalmethode binnen mijnWinkel ligt en niet bij de betaalprovider. Zo kunt u bijvoorbeeld creditcardbetalingen onderaan tonen en hiervoor extra kosten berekenen. Zie scherm
Buckaroo staat ook op de komende TCD beurs.
Voor mijnWinkel.nl gebruikers gelden speciale (maand)tarieven 

Betaalkoppeling met MultiSafepay
Voor de professional abonnementen hebben we een nieuwe koppeling met MultiSafepay. Dit is een betaaloplossing met scherpe tarieven (iDeal 49 cent) en extra functionaliteiten. Wel moet een klant zich registeren alvorens te betalen. Er zijn geen maandelijkse of vaste kosten, maar wel uitbetalingskosten en eenmalige kosten.
MultiSafePay staat ook op de komende TCD beurs.
Speciale aanbieding voor mijnWinkel.nl klanten 

ABN AMRO kiest voor mijnWinkel.nl!
ABN AMRO heeft mijnWinkel.nl gekozen om een webwinkelmodule toe te voegen aan zijn online dienstenpakket. De nieuwe dienst is ge´ntegreerd met de bancaire diensten binnen het Starterspakket en het MKB Pakket van de bank.
Pascal Spelier, New Business Development Manager van de bank: "Het nieuwe initiatief is van groot belang voor de bank omdat de komende jaren een sterke toename van de online omzet wordt verwacht".
ABN AMRO staat ook op de komende TCD beurs.
ABN-AMRO-lanceert-webwinkelmodule
Samenwerking mijnWinkel.nl en ABN Amro (met filmpje) 

Verkoop en accepteer cadeaubonnen
Voor de professional abonnementen hebben we sinds kort een koppeling met VX42 gerealiseerd. Met VX42 kunt u in uw webwinkel cadeaubonnen met uw eigen logo en stijl verkopen.
Deze cadeaubonnen kan de koper direct per mail versturen (met een felicitatietekst) of zelf printen. De ontvanger van deze cadeaubon kan hiermee dan betalen in uw webwinkel.
Voor mijnWinkel.nl gebruikers gelden speciale (maand)tarieven 

Skin (jasje webwinkel) in eigen layout
In de vorige nieuwsbrief hebben we de nieuwe pagina layout ge´ntroduceerd. Het is nu mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren, zie scherm, die binnenkort nog verder zullen worden uitgebreid. Tevens is het mogelijk een geheel eigen skin (jasje) te maken, dat dan automatisch voor de diverse schermen gebruikt wordt.
Zie scherminstellingen flexibele skin
Voor vragen kunt u terecht bij support@mijnwinkel.nl 

Gratis complete webwinkel in 3 dagen (waarde € 12.500)
Tijdens de eerste dag van de TCD krijgt de winnaar van de wedstrijd een complete webwinkel cadeau die aan het einde van de beurs opgeleverd zal worden. Deze complete webwinkel (ter waarde van 12.500 euro) zal gebouwd worden met mijnWinkel.nl en een aantal partners (X-Qlusive Style, ABN AMRO, TNT, Speurders, Dokter klik en ICT recht).
Helaas kunt u niet meer in aanmerking komen voor deze prijs en zijn de genomineerden bekend, maar voor volgend jaar bent u van harte uitgenodigd mee te dingen naar deze prijs. 

Uitreiking Thuiswinkelawards
Donderdag 27 maart zijn tijdens een groot gala de thuiswinkelawards bekend gemaakt. MijnWinkel.nl speelde hierin een bescheiden rol, want Durk Jan de Bruin zat in de vakjury en mocht aan de Hema de prijs voor beste Thuiswinkel van Nederland uitreiken.
Overig nieuws: omzet online thuiswinkelen naar Ç 3,9 miljard 

vorige nieuwsbrieven  afmelden  bekijk voorbeelden  vraag of opmerking

Copyright© 2000-2008 mijnWinkel BV All Rights Reserved