Nieuwsbrief 8 december 2005
 

Beste gebruiker van mijnWinkel,

In deze nieuwsbrief aandacht voor de nieuwe betaalmethode iDEAL, kortingsacties, eigen layout en de samenwerking van mijnWinkel met de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Veel plezier met de nieuwe mogelijkheden.

 

Nieuwe betaalmethode iDEAL
iDEAL is een nieuwe online betaalmethode van ING, Postbank, ABN-AMRO en Rabobank waar wij veel van verwachten. Het werkt net als online bankieren, zie ideal-betalen.nl
Klanten met een professional abonnement en module online betalen kunnen de iDEAL betaalmethode nu ook aanbieden. Ga hiervoor naar de backoffice van Triple Deal en volg de instructies.

 

 

Kortingscodes
Het is nu ook mogelijk om kortingscodes te introduceren. Dit is handig voor acties of om vaste klanten op een makkelijke manier korting te geven. Denk hierbij aan:

  • advertenties in vakbladen
  • bezoekers van beurzen en markten
  • klanten die eerder een bestelling plaatsten
  • bepaalde groepen relaties

De klant kan de code opvoeren in de winkelwagen waarna de korting (vast bedrag of percentage) wordt doorberekend.
Zie schermvoorbeeld voor uitleg.


 

Alle schermen aanpasbaar
Nadat de schermen waarin de producten gepresenteerd worden al eerder aanpasbaar gemaakt zijn, kunnen nu ook alle vervolgschermen en emails naar eigen inzicht vormgegeven worden.
De gebruikte technologie is XHTML, een variant op HTML.
Deze schermen zijn vanuit mijnWinkel (tabblad bestelproces --> eigen layout) te downloaden. Na aanpassing met een HTML editor kunnen ze weer ge-upload worden. Zo eenvoudig is het.
Zie ook ons nieuwe helpsysteem over dit onderwerp.


 

MijnWinkel - Business Partner van Thuiswinkel.org
MijnWinkel is business partner geworden van De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, de branche organisatie voor webwinkeliers. Thuiswinkel.org is het door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor consumenten die producten en/of diensten kopen via catalogus, internet, post, televisie, etc. Wij zullen in onze nieuwsbrief regelmatig aankondigingen plaatsen.


 

Oproep Thuiswinkel Awards 2006
Alle webwinkels kunnen zich inschrijven voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2006. Er zijn vakprijzen, waaronder de prijs voor de beste Starter. De vakjury o.l.v. Roel Pieper beslist. Ook Durk Jan de Bruin van mijnWinkel zit in de jury!
Er zijn publieksprijzen in 5 categorieën. De consument bepaalt wie wint. Aanmelden kan tot 31 december via de website van thuiswinkelawards.


 


Wij zijn heel benieuwd naar uw reactie en zullen ons uiterste best doen om u zo tevreden mogelijk te houden. Schroom niet om voor vragen en/of opmerkingen contact op te nemen met support@mijnwinkel.nl.

Tot de volgende nieuwsbrief,

Vriendelijke groet,

het mijnWinkel team (Durk Jan, John, Henk en Winnie)

 
vorige nieuwsbrieven  afmelden  bekijk voorbeelden  vraag of opmerking

Copyright© 2000-2005 mijnWinkel BV All Rights Reserved