Nieuwsbrief 20 mei 2004

 
Beste gebruiker van mijnWinkel,

We hebben weer een hoop nieuwe zaken te melden. Zo zijn de verzendmethoden behoorlijk uitgebreid en is het mogelijk om uitgebreide statistieken over uw webwinkel te krijgen.


Uitgebreide statistieken mogelijk
Hoeveel mensen bezoeken uw webshop? Welke pagina's bekijken ze het meest? Waar komen ze vandaan? Welke producten worden het meest geraadpleegd? Welke verzend- en betaalmethoden zijn het meest populair? Hoeveel bestellingen vinden er op uw website plaats?

Dit soort vragen zijn essentieel voor uw webwinkel en kunnen met mijnWinkel uitstekend beantwoord worden met een koppeling met een statistieken-dienst. Bijvoorbeeld Onestat:Omdat dit in eerste instantie niets extra kost (uitgebreide statistieken 4 weken gratis op proef en simpele statistieken gratis) raden we u aan dit gewoon te proberen. Meer info vindt u bij de uitgebreide instructie.


 

Keuze verzendmethode in apart scherm
Momenteel wordt bij veel winkels in de winkelwagen een keuzelijst met verzendmethoden getoond. Dit heeft echter als nadeel dat op deze plaats in het bestelproces nog niet bekend is in welk land bezorgd moet worden.

Vanaf nu kunt u de keuze van de verzendkosten ook in een apart scherm laten plaatsvinden, na het klantenformulier.
Op deze manier kunnen de verzendmethoden (omdat het land bekend is) automatisch toegevoegd worden, of, als er meerdere verzendmethoden per land zijn, ter keuze aangeboden worden.

Wij raden aan om dit nieuwe scherm te gaan gebruiken omdat zo de kans op fouten verminderd wordt.

Doe een proefbestelling in onze demo winkel en bekijk hoe het werkt.
Wilt u dit ook? Kijk dan bij instellingen in de editor


 


Verzendkosten op basis van gewicht/formaat
Met het nieuwe scherm is het mogelijk om een verzendkostentoeslag op basis van gewicht en formaat door te berekenen. Bent u een professional klant en wilt u hiermee proefdraaien, neem dat contact op met sales@mijnwinkel.nl


   
Beperk landkeuze in klantenformulier
Wilt u alleen in Nederland/België of alleen in Europa leveren dan kunt u dat nu per land of continent instellen. Op het klantenformulier ziet een klant dan bijvoorbeeld alleen Nederland/België of alleen de landen uit Europa in de keuzelijst.

Als u niet over de hele wereld levert zouden we u willen aanraden dit in te stellen. Bekijk een voorbeeld met alleen Nederland/België (klik landkeuze open)
Wilt u dit ook? Kijk dan bij instellingen in de editor


 

Nieuwe talen: Spaans en Portugees
Het is nu ook mogelijk om een Spaans- of Portugeestalige winkel te openen. Zo blijven we het aantal talen steeds uitbreiden.
Zit uw taal er nog niet bij? Neem dan contact op met support@mijnwinkel.nl

 

Wij zijn heel benieuwd naar uw reactie en zullen ons uiterste best doen om u zo tevreden mogelijk te houden. Schroom niet om voor vragen en/of opmerkingen contact op te nemen met support@mijnwinkel.nl

Tot de volgende nieuwsbrief,

Vriendelijke groet,

het mijnWinkel team (Durk Jan, John, Henk en Winnie)

 
vorige nieuwsbrieven   afmelden  bekijk voorbeelden  vraag of opmerking

Copyright© 2000-2004 mijnWinkel BV All Rights Reserved
xhtml