Nieuwsbrief 31 oktober 2003


 

Beste gebruiker van mijnWinkel,

Verkoop nu ook via i-mode
Met trots kunnen we u meededelen dat uw bestaande abonnement gratis is uitgebreid zodat uw klanten nu ook met hun mobiele telefoon producten bij u kunnen bestellen. Hoe u dat kunt doen leest u hieronder. Verder vindt u in deze nieuwsbrief nieuwe uitbreidingen.

   

De onderwerpen van deze nieuwsbrief zijn:
maak zelf een i-mode winkel
automatisch uploaden van productlijsten
backoffice koppeling standaard
XML interface standaard
online betalen basic abonnement
in het spotlicht: kpn i-mode


 

maak zelf een i-mode winkel
We hebben uw bestaande abonnement gratis uitgebreid zodat u nu ook i-mode winkels kunt maken. Hierdoor krijgt u er in 1 keer een nieuw verkoopkanaal bij.

Klik hier om te weten te komen hoe u een i-mode winkel kunt opzetten. Succes!


 

automatisch uploaden van productlijsten
Bedrijven met een professional abonnement kunnen nu, zonder in te hoeven loggen, hun productlijsten automatisch bijwerken.
Zo kunt u bijvoorbeeld elke nacht vanuit uw eigen systeem een job laten draaien die de productlijsten in mijnWinkel update.
Kijk in de editor voor meer informatie. 

backoffice koppeling standaard
Bedrijven met een professional abonnement kunnen nu, zonder extra kosten, een automatische koppeling maken met hun eigen orderverwerkingssysteem. Hiervoor hebben we een standaard backoffice koppeling ontwikkeld die via de editor in te stellen is.
Klanten die nu nog met een eigen backoffice koppeling werken kunnen € 10 per maand besparen door over te stappen. 

XML interface standaard
De XML interface, waarmee bestelgegevens via een XML document worden meegegeven met een bestelling, hoort nu ook bij de standaarduitrusting van mijnWinkel. Via deze interface kan gekoppeld worden aan financiële pakketten zoals King en Accountview.

 

online betalen bij basic abonnement
Klanten met een basic abonnement worden tegenwoordig via de editor gewaarschuwd wanneer het abonnement bijna is verlopen. U kunt gelijk online betalen om het abonnement te verlengen. De factuur wordt per mail verzonden en niet meer op papier. De uitgespaarde kosten vindt u terug in gratis uitbreidingen van de functionaliteit (bijvoorbeeld i-mode).


 

in het spotlicht: kpn i-mode
Voor leveranciers van i-mode abonnementen heeft de KPN met behulp van mijnWinkel en een tweetal partners een loyaliteitsprogramma ontwikkeld. Dit bestaat uit een website waarin punten verdiend kunnen worden en met deze punten kunnen producten in de webshop gekocht worden. Deze webshop (gemaakt met mijnWinkel) bestaat zowel op het internet als op i-mode.

Op de voorbeelden pagina zijn steeds meer mooie winkels te bewonderen.


 

In de volgende nieuwsbrief onder andere:

  • bestellen zonder cookies
  • flexibele layouts zelf beheren
  • uitbreiding verzendkosten berekening
  • koppeling verzendkosten - betaalmethoden
  • klantbeheer (voor B2B toepassingen)

Wij zijn heel benieuwd naar uw reactie en zullen ons uiterste best doen om u zo tevreden mogelijk te houden. Schroom niet om voor vragen en/of opmerkingen met ons contact op te nemen (support).

Tot de volgende nieuwsbrief,

Vriendelijke groet,


het mijnWinkel team (Durk Jan, John en Henk)

 
vorige nieuwsbrieven, voorbeelden, afmelden, reageer