Nieuwsbrief 6 mei 2003


 

Beste gebruiker van mijnWinkel,

In deze 10e nieuwbrief sinds de start van mijnWinkel in 2001 weer veel nieuwe onderwerpen. Vandaag verwachten de 10.000-ste aanmelder te verwelkomen.

 
De onderwerpen van deze nieuwsbrief zijn:

nieuwe release mijnWinkel
wizard voor aanmaken winkels
zoekmogelijkheden uitgebreid
on-line betalen verbeterd
nedstadteller toegevoegd
in het spotlicht: goedkoopstedvd.nl


 

Nieuwe release mijnWinkel
Sinds begin maart maken alle nieuwe winkels gebruik van onze nieuwe release. Ook veel van de bestaande winkels zijn inmiddels overgezet. De technologie van deze nieuwe release is sterk verbeterd waardoor grote winkels veel sneller zijn geworden, meer mogelijkheden tot een eigen layout en het beheer is vereenvoudigd.

Wil jij ook gebruik maken van deze release? Lees in de faq meer over deze release en maak vrijblijvend een nieuw account aan.

 

 

Wizard voor aanmaken nieuwe winkel
Bij het aanmaken van een nieuwe winkel word je aan de hand van een wizard stap voor stap door het aanmaakproces geleid. In de eerste stap word je gevraagd een keuze te maken uit 5 zoekmethodes. In de tweede stap wordt gevraagd om de kolommen waarop gezocht wordt aan te vinken. Daarna wordt de hoofdlayout van de winkel vormgegeven (de artikellijst) en als laatste stap de schermen die extra informatie tonen. Vanuit de editor kunnen meer geavanceerde opties ingesteld worden.

 

 

Zoekmogelijkheden uitgebreid
Artikelen vinden in mijnWinkel winkels is een peulenschil geworden. Of je nu 100 of 100.000 artikelen aanbiedt, altijd kan de volledige winkel doorzocht worden op elke gewenste manier. Bijvoorbeeld met snelzoeken: de hele winkel wordt doorzocht op de ingevoerde zoekterm(en).
Wil je zoeken op de bol.com manier? Geen probleem. Wil je zoeken op hoofd- en subafdelingen of alleen maar op trefwoord? Het kan allemaal. Zie voor uitgebreide informatie onze faq, vraag 5.3.

 

 

on-line betalen verbeterd
Klanten met een winkel waarin on-line betaald kan worden hebben het waarschijnlijk al gemerkt... Via mijnWinkel orderbeheer kun je tegenwoordig in 1 oogopslag zien wat de status van een betaling is. Zodra een klant het geld heeft overgemaakt dan krijgt mijnWinkel een seintje en wordt het overzicht in orderbeheer bijgewerkt. Verder wordt ook de gekozen betaalmethode bij Triple Deal teruggekoppeld aan de winkelier.

 

  

Nedstat teller toegevoegd
Alle nieuw aangemaakte winkels kunnen voorzien worden van een Nedstat Basic teller. Zo kun je exact bijhouden hoeveel bezoekers je krijgt in de webwinkel. Voor professionele abbonnementhouders is het ook mogelijk om meer geavanceerde tellers (zoals Nedstat Pro) op te nemen in de winkel. Je vindt het statistieken-instelscherm in de editor van mijnWinkel.

 

  

In het spotlicht: goedkoopstedvd.nl
Alweer een dvdwinkel in het zonnetje. www.goedkoopstedvd.nl is een uiterst populaire dvdwinkel met aantrekkelijk geprijsde dvd's. In veel prijsvergelijkingssites wordt goedkoopstedvd als een van de eerste genoemd. De bestellingen worden automatisch verwerkt en dagelijks verzonden.
Een tweede leuke nieuwe dvd winkel is www.dvdstunter.com.

 

 

In de volgende nieuwsbrief onder andere:

  • volledig flexibel bestelproces met aanpasbare schermen en functionaliteit (voor remboursbestellingen, verzendkostenberekeningen, tonen/bestellen van accessoires en gerelateerde artikelen etc.)
  • klantbeheer (voor B2B toepassingen)

Wij zijn heel benieuwd naar je reactie en zullen ons uiterste best doen om je zo tevreden mogelijk te houden. Schroom niet om voor vragen en/of opmerkingen met ons contact op te nemen (support).

Tot de volgende nieuwsbrief,

Vriendelijke groet,


het mijnWinkel team (Durk Jan, John en Henk)

 
vorige nieuwsbrieven, voorbeelden, afmelden, reageer