Nieuwsbrief 27 augustus 2002


 

Beste gebruiker van mijnWinkel,

Tijdens de vakantieperiode is er weer flink gewerkt aan de functionaliteit van mijnWinkel. In deze 7e nieuwsbrief weer een aantal uitbreidingen en een oproep van Hogeschool Holland voor 20 ondernemers die geholpen willen worden bij het opzetten van hun winkel.

 


Nu ook kleuren en maten mogelijk

Excel download van orders

Hogeschool zoekt met spoed 20 ondernemers

nieuwe buttons
in het spotlicht: www.kadoshop.nl 

Nu ook kleuren en maten mogelijk
Artikelen die in verschillende kleuren, maten, smaken e.d. geleverd kunnen worden, zijn nu ook via mijnWinkel te verhandelen. Tijdens het bestelproces krijgt de klant een scherm waarin hij de gewenste informatie kan toevoegen aan de bestelling.
Deze feature is via het tabblad van de winkelafdeling te activeren.

 

  

Excel download van orders
De module orderbeheer biedt nu de mogelijkheid om alle orders in 1 keer te downloaden naar een Excel bestand. Dit geëxporteerde bestand kan gebruikt worden om met mail-merge labels, facturen en pakbonnen te genereren. Hierbij is ook gekeken naar pakketten zoals EasyStamp van PTT-post. Koppeling is eenvoudig.
Deze feature is te vinden onder het ta
bblad orders.

 

 

Hogeschool zoekt met spoed 20 ondernemers
Hogeschool Holland heeft mijnWinkel opgenomen in de propedeuse van het studieprogramma HEAO Bedrijfskundige Informatica. Op 5 september a.s. starten de studenten met het ontwikkelen van 20 winkels. De studenten hebben 4 maanden de tijd om een site op te zetten, foto's te maken, de winkel in te richten en de site bekend te maken. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich melden bij Cora Paul, de begeleidende docente. Wees snel want 5 september is de kick-off!

 

  

nieuwe buttons
Kontinu worden er kleine verbeteringen aan het mijnWinkel design doorgevoerd. De meeste vallen niet gelijk op maar uiteindelijk wordt de bediening van de winkels steeds beter en de layout steeds strakker.
De laatste aanpassing betreft de nieuwe buttons voor bestellen en het 'meer info' scherm.

 

  
in het spotlicht: kadoshop
Een prachtig voorbeeld van een shop waarvan de vormgeving van de website helemaal in lijn is met de vormgeving van mijnWinkel. Daarnaast is www.kadoshop.nl ook een hele leuke site om kado-ideeën op te doen en te bestellen.
  

     

In de volgende nieuwsbrief:

  • winkels met meer dan 100.000 produkten
  • supersnel zoeken door àlle artikelen
  • klantbeheer (voor B2B toepassingen)
  • bezoekersteller
  • mijnWinkel in Franse en Spaanse uitvoering
  • en nog veel meer

Wij zijn heel benieuwd naar je reactie en zullen ons uiterste best doen om je zo tevreden mogelijk te houden. Schroom niet om voor vragen en/of opmerkingen met ons contact op te nemen (support).

Tot de volgende nieuwsbrief,

Vriendelijke groet,
het mijnWinkel team (Durk Jan, John en Henk)

vorige nieuwsbrieven, voorbeelden, afmelden, reageer