Bedankt voor je aanmelding

Je hoort snel van ons

We zijn er voor ondernemers. Daarom helpen we je ook met een gratis eigen webshop.


Mijnwinkel is een initiatief van Mijndomein en MyShop. Met Mijnwinkel willen we lokale ondernemers steunen, zodat zij online niet hoeven op te boksen tegen giganten zoals Amazon en Bol.com. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om goedkoop en eenvoudig een eigen webshop te starten via de webshop-editor van Mijndomein. Ook kun je jouw webshop helemaal op maat laten maken door het team van MyShop.

Snel je webshop online?


Met de handige editor van Mijndomein schuif en klik je jouw webshop eenvoudig in elkaar. Je ziet direct wat je aanpast en hoe dat eruit ziet. De basis vormgeving is modern en met de tientallen widgets en sjablonen maak je jouw webshop echt uniek. Ook stel je met een paar klikken je marketingcampagnes in voor Google, Facebook en Instagram. Via de handige app, voor iOS en Android, beheer je eenvoudig je webshop en je bestellingen.

Start je gratis webshop

Maatwerk nodig?


Heb jij een bijzonder e-commerce concept? MyShop biedt webshops die helemaal naar eigen wens vorm te geven zijn. Schaalbaar en eenvoudig te koppelen aan andere software en diensten, zoals affiliate marketing, betaaldiensten, CRM- en ERP-systemen. Ook ontwerpt en bouwt MyShop de mooiste maatwerk webshops voor B2C en B2B klanten, en indien gewenst compleet geïntegreerd met de eigen backoffice systemen van de klant. Webwinkeliers kunnen rekenen op hands-on support per mail en telefoon.

Neem contact op