Hoe word ik Partner?

U kunt een partner van mijnWinkel worden, een Affiliate partner is voor iedereen beschikbaar en een business partner is op aanvraag (mail sturen naar sales@mijnWinkel.nl)

 • Affiliate Partners

  In principe kan iedereen affiliate partner worden en geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe klanten. Er zijn 2 types Affiliate Partner, namelijk Silver en Gold. Bij Silver ontvangt u gedurende 2 jaar 10% commissies over elke verkoop die u heeft gerealiseerd. Wordt er aan bepaalde voorwaarden voldaan dan kunt u Gold Affiliate Partner worden en zelfs 25% commissie ontvangen, dit is ook over een periode van 2 jaar over elke gerealiseerde verkoop.

 • Business Partners

  MijnWinkel werkt nauw samen met Business Partners als het dienstverlenig betreft die mijnWinkel zelf niet biedt, denk hierbij aan webdesign of webhosting. De samenwerking met partners stelt mijnWinkel in staat een totale ICT oplossing te bieden.
  Zie Business Partners

 • Overige Partners

  Wilt u Accompany Partner worden?

  Wilt u een Academic Partner worden?

Affiliate Partner - Wilt u geld aan ons verdienen?

U kunt niet alleen geld verdienen met mijnWinkel, het biedt nog meer voordelen. Als er bijvoorbeeld een inhoudelijk artikel over e-commerce op uw website staat met een link naar onze site, waar uw bezoekers gelijk van start kunnen gaan met een proefwinkel, maakt uw website een nog betere indruk op uw bezoekers. Wat u dan aanbiedt is namelijk een nog volledigere en professionelere inhoud. Uw bezoekers kunnen eerst uw artikel lezen en daarna, als ze dat willen, gelijk van start met het aanmaken van een winkel. U blijft onafhankelijk, daardoor behoudt u het vertrouwen van uw bezoekers en blijven ze steeds terug komen.Wat houdt Affiliate Partnerprogramma precies in? 

Het Affiliate Partnerprogramma is een eenvoudige manier om de diensten van mijnWinkel via uw site te verkopen. Eerste- en tweedelijns support nemen wij voor onze rekening. Het enige wat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons. Vervolgens registreren wij de bezoekers die via uw site bij ons een proefabonnement aanvragen. Bij elke betaling door een klant die via uw site is aangebracht krijgt u per e-mail een bevestiging. U bent dus altijd op de hoogte.


Wat zijn uw voordelen? 

Het Affiliate Partnerprogramma van mijnWinkel heeft vele voordelen:

 1. Het levert geld op. Een bezoeker die via uw site doorklikt naar mijnWinkel.nl, een proefabonnement aanvraagt en zich na afloop van de proefperiode registreert, kan, gedurende 2 jaar een commissie van 10% (Silver Affiliate Partner) of 25% (Gold Affiliate Partner) van de abonnementsinkomsten opleveren. Uit ervaring weten we dat een zeer hoog percentage van serieuze bezoekers die een webwinkel willen opzetten en met mijnWinkel in aanraking komen ook daadwerkelijk een abonnement afsluiten.


 2. Uw site wordt professioneler. Door uw klanten te wijzen op de voordelen van het gebruik van mijnWinkel in combinatie met uw eigen activiteiten, heeft u uw klant meer te bieden.


 3. Het kost u niets! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Hoe begint u? 

Als u ook mee wilt doen, meld u dan aan door het volgende aanmeldformulier in te vullen. Gelijk daarna krijgt u per e-mail de benodigde instructies.


Door het invullen van onderstaand formulier kunt u zich registreren als Affiliate Partner van mijnWinkel.

Adresgegevens:

Uitbetaalgegevens:

velden met een * zijn verplicht

Zodra u het formulier heeft ingevuld krijg u een e-mail met alle instructies. Daarmee kunt u meteen aan de slag: links en banners plaatsen op uw website en commissie verdienen. Iedereen kan meedoen.


Provisie en uitbetaling 

Aan het einde van elk periode worden al uw orders (dus de betaalde abonnementen) opgeteld en ontvangt u een "commissie statement" met daarop een overzicht van de gerealiseerde omzet en het commissie bedrag welke aan ons mag worden gefactureerd. Voor Silver partners is de periode 6 maanden en voor Gold partners is dat 3 maanden. Vervolgens stuurt u ons een factuur voor de commissies welke aan u zal worden overgemaakt naar de door u opgegeven bankrekening. De uitkering is inclusief BTW.


Om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van het Affiliate Partnerprogramma gelden er wel een aantal voorwaarden:

 • U kunt geen Affiliate Partner zijn van uw eigen site, indien de site voor uw zelf is, geldt de commissie niet.
 • Voor het berekenen van de commissie worden alleen de accounts meegenomen die aangevraagd zijn via de affiliate link. Het is niet mogelijk achteraf accounts toe te voegen.
 • Een klant kan maximaal door een Affiliate Partner aangemeld worden.
 • Als u een webwinkel bij mijnWinkel heeft geldt de "shop powered by" link niet als affiliate. Het is wel mogelijk deze link tegen betaling te laten verwijderen.
 • Een affiliate partner krijgt provisie over de ontvangen abonnementsgelden, indien aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, gedurende de eerste twee jaar sinds aanmelding van de aangebrachte klant.
 • Het commissie percentage is afhankelijk van uw Affiliate Partner status. Silver Affiliate Partners ontvangen 10% commissie en Gold Affiliate Partners ontvangen 25%
 • Tevens krijgen de nieuwe klanten die via een Gold Affiliate Partner bij mijnWinkel terecht zijn gekomen een eenmalige korting bij de eerste registratie van 10%. Dit kan de Gold Affiliate Partner gebruiken als extra motivatie / marketing instrument naar de potentiele klanten toe.
 • Als u zowel Affiliate partner als Business partner bent, dan gelden de klanten die door u zijn aangebracht voor de berekening van de commissies. Klanten die door mijnWinkel.nl aan u (als Business Partner) zijn doorgegeven tellen niet mee voor de berekening van de affiliate commissies.

Silver versus Gold Affiliate Partner 

Onderstaande randvoorwaarden bepalen je status. Elke affiliate partner begin als Silver Affiliate Partner. Per 6 maanden wordt gekeken of de omzet voor de betreffende periode groter is dan € 2.500 en er minimaal 5 abonnementen zijn gerealiseerd. Als dat het geval is wordt de affiliate partner een Gold Affiliate Partner (gaat per direct in voor de betreffende periode). Als een Gold Affiliate Partner in een kwartaal een lagere omzet realiseert dan € 500, dan zal de affiliate partner omgezet worden naar Silver Affiliate Partner (gaat per direct in voor het betreffende kwartaal).

 • De periode voor bepaling van de omzet is voor Silver Affiliate partners 6 maanden en voor Gold Affiliate partners 3 maanden. De omzet wordt gemeten op de eerste van elke periode.
 • omzet > 2.500 euro voor periode van 6 maanden en minimaal 6 abonnementen - je wordt Gold Affiliate Partner (commissie is 25% plus 10% korting op het mijnWinkel abonnement voor de klanten die je aanbrengt).
 • omzet < 500 euro voor meest recente kwartaal - je wordt Silver Affiliate Partner (commissie is 10%).

Vragen? 

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar sales@mijnWinkel.nl


Overig

Inloggen

Beste winkelaanbieder

Image

Beste uit de test

Image

Business Partner

Image