mijnwinkel afgelopen 10 jaar
10 jaar mijnWinkel.nl

Tien jaar geleden zijn we begonnen achter een leeg bureau, zonder klanten. Dat we zouden uitgroeien tot markleider hadden we toen niet durven dromen. Op deze pagina ziet u de tijdlijn van de afgelopen 10 jaar.

Andere pagina's over 10 jaar mijnWinkel.nl zijn:
cadeau en videoboodschap van mijnWinkel.nl
spectaculaire aanbiedingen van partners

Tijdlijn 10 jaar mijnwinkel.nl
Arnon en Durk Jan ontwikkelen het mijnWinkel concept
  Arnon en Durk Jan ontwikkelen het mijnWinkel concept
Dik 10 jaar geleden hebben Arnon en Durk Jan gewerkt aan een afstudeerscriptie voor de opleiding op de Leidse Universiteit (Informatica). Daarbij heeft, in de basis, het mijnWinkel concept vorm gekregen. Deze afstudeerscriptie is later gebruikt om mijnWinkel.nl daadwerkelijk te ontwikkelen.
video hoe het allemaal begon
foto afstuderen

Startpagina.nl komt tussendoor
  Startpagina.nl komt tussendoor
En toen kwam daar startpagina.nl tussendoor. Wat begon als een gemakkelijke pagina die Durk Jan ontwikkelde voor zijn vader, om een verzameling linkjes eenvoudig toegankelijk te maken, eindigde in een van de grootste websites van het land. Startpagina.nl is in april 2000 verkocht aan de VNU en vanaf dat moment had Durk Jan zijn handen vrij om mijnWinkel.nl te gaan vormgeven.
Officiele start op 4 augustus 2000 met John en Durk Jan
  Officiele start op 4 augustus 2000 met John en Durk Jan
Op 4 augustus 2000 was het dan zo ver. De eerste meeting vond plaats tussen Durk Jan de Bruin en John Zanoni. De plannen voor de fundering van mijnWinkel.nl werden gesmeed en de handen werden uit de mouwen gestoken. Dit alles resulteerde in Catalog Hotel, een online dienst om data op het internet te publiceren. In eerste instantie bedoeld als een soort van online database maar al snel werd de richting van webshop / ordersysteem ingeslagen.
Overstap naar Excel
  Overstap naar Excel
Op 3 april 2001 houden John en Durk Jan een presentatie bij de directeur NetGate, Glenn Bosch. John en Durk Jan hebben daar ook gewerkt.
Deze eerste versie van mijnWinkel.nl werkt best wel complex. Glenn merkt op om het simpel te houden en een Excel upload te maken. Dat is de basis geworden voor het verdere mijnWinkel.nl
Nieuwe naam wordt: mijnWinkel.nl
  Nieuwe naam wordt: mijnWinkel.nl
Op 12 september 2001 kopen we voor € 5.672 (12.500 gulden) de domeinnaam www.mijnwinkel.nl van Mark van Buren (van het bedrijf
Maximum. En wordt Catalog Hotel omgedoopt in mijnWinkel.nl. Later kopen we van en Thais bedrijf ook www.myshop.com
Duizendste klant op 17 januari 2006
  Duizendste klant op 17 januari 2006
Op 17 januari 2006 verwelkomden we (vol trots) onze 1000ste klant. Dit was het beursgenoteerde bedrijf Océ dat mijnWinkel gebruikt om bestellingen te ontvangen ten behoeve van scholen.
Henk Tjaden overleden 13 juni 2006
  Henk Tjaden overleden 13 juni 2006
Helaas is onze Henk er niet meer. Hij was ongeneeslijk ziek en heeft tot op het laatst nog voor mijnWinkel.nl zitten werken. Henk was een jeugvriend van Durk Jan en ze kende elkaar al vanaf hun 13e.
Eerste buitenlandse werknemer
  Eerste buitenlandse werknemer
Op 22 augustus start Frederik van der Molen als eerste buitenlandse werknemer vanuit Argentinie. Er zullen er daarna nog velen volgen. We zijn nu met Mariano, Marcel, Bert, Pernilla, Erwin, Jan, Miriam, Winnie, John, Matias, Frederik, Durk Jan, Sem.
Lightshop concept gelanceerd
  Lightshop concept gelanceerd
Begin 2010 starten we als eerste het concept van de lightshops. Dit is beste manier om goed gevonden te worden in Google omdat je zo makkelijk (en goedkoop) meerdere webwinkels kan op te zetten met ieder een eigen domeinnaam. Om het beheersbaar te houden blijft productbeheer, orderbeheer en het instellen van bestelproces binnen uw hoofdaccount (00).

Introductie productreviews (10-jarig bestaan)
  Introductie productreviews (10-jarig bestaan)
Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan introduceren we voot de klanten de productreviews. Hierbij kunnen klanten commentaar en ratings geven over een product.
zie cadeau en videoboodschap van mijnWinkel.nl

Inloggen

Beste winkelaanbieder

Image

Beste uit de test

Image

Business Partner

Image