April 2013

Nog een week tot de Multichannel dagen op 23 & 24 april

De afgelopen tijd hebben we wederom niet stil gezeten en daarom kunnen we met trots weer een paar nieuwe ontwikkelingen melden. Bij B2B shops is het nu mogelijk voor klanten na het inloggen dat ze hun orderhistorie kunnen inzien en zo een goed overzicht hebben van de gedane bestellingen, daarnaast is het eenvoudig vanuit dit overzicht een nieuwe bestelling te doen. Binnenkort zal dit ook voor B2C shops beschikbaar zijn. Ook bij het menu is een nieuwe ontwikkeling te melden, het menu filter. Hierdoor kunnen klanten een selectie maken uit meerdere keuzeopties, wat gericht zoeken nog eenvoudiger maakt.

Ook vragen we alvast aandacht voor de Multichannel Dagen in april (voorheen E-commerce dagen). De beurs vindt plaats op 23 en 24 april in de jaarbeurs Utrecht. mijnWinkel.nl staat u graag te woord. U kunt ons op stand A29 vinden. Op 23 april om 11:55 uur spreekt Alex Brandt van de onlinekabelshop.nl, klant van mijnWinkel.

Verder nog in deze nieuwsbrief enkele nieuwe skins en een koppeling met E-warehousing, een fulfilment bedrijf dat de volledige administratieve afhandeling van de orders voor u kan regelen.

Graag horen we uw feedback, ook als u bepaalde functionaliteiten wenst of andere ideeën heeft. Mail naar support@mijnwinkel.nl.

Zoals belooft zullen we vanaf nu een korte introductie geven van een lid van het mijnWinkel team, zodat jullie nog beter weten met wie je te maken hebt en wie de drijvende krachten achter mijnWinkel.nl zijn.
erwin.jpg

Erwin van Wingen is in 2010 parttime begonnen bij mijnWinkel.nl. Sinds die tijd heeft hij behoorlijke kennis van het systeem opgebouwd. Deze kennis zet hij graag voor u als webwinkelier in. Naast zijn werkzaamheden voor mijnWinkel.nl heeft Erwin een bedrijf waarmee hij huisstijlen en websites ontwerpt en bouwt en die optimaliseert voor zoekmachines. Ook beheert hij een aantal webwinkels, waardoor hij goed op de hoogte is waar u op moet letten bij het beheren van een webwinkel.

Multichannel Dagen 2013
Kom naar de Multichannel Dagen!
De consument van vandaag bepaalt zelf of hij een product in de winkel of online koopt. Hij is tijd-, plaats en vaak mediumonafhankelijk in de keuze die hij maakt. Kom op 23 en 24 april gratis naar Multichannel 2013 en laat u inspireren door de pioniers, de experts en de collega's die u verder kunnen helpen met het opzetten en uitbouwen van uw multichannel strategie. U kunt ons op stand A29 vinden.
klik hier om gratis kaarten te bestellen
filtermenu.png
Optie filter menu
Naast het standaard menu blok is er nu de optie van filter menu bijgekomen. Hiermee kunnen klanten een selectie maken waaruit ze willen zoeken, het menu wordt hierdoor een stuk flexibeler. Een klant kan nu b.v. in een kledingshop gericht zoeken op zowel maten M en L. Zie als voorbeeld de webshop van www.underfashion.nl die hier al gebruik van maakt, zie ook deze helppage voor meer info
warehouse.png
Fulfilment-software.com
Fulfilment-software.com biedt webwinkeliers die hun eigen fulfilment doen een cloud-based order, voorraad- en magazijnbeheer systeem met touchscreen-technologie en barcode-scanning. Uw webwinkel wordt gratis gekoppeld en u behaalt 80% tijdwinst op uw orderproces en dat slechts voor een investering vanaf €4,50 per dag. Zie de website van Fulfilment-software.com voor informatie en vraag direct een demo aan.
taalshop.png
Nieuwe opzet taalshops
Voor gebruikers van taalshops is een nieuwe ontwikkeling te melden. Indien er gebruik wordt gemaakt van een centrale productlijst was het tot nu toe noodzakelijk elke kolom te kopieren en te vertalen en gebruik te maken van eigen layout templates. In de nieuwe opzet zijn extra kolommen niet meer nodig, er wordt nu gewerkt met extra regels waarin de vertaling staat. Eigen layout is dan ook niet meer nodig, in de editor is nu een optie om de titelkolommen van een eigen naam te voorzien.
Zie ook de helppage
buckaroo.jpg
Buckaroo 3.0
Buckaroo is overgestapt op een nieuw platform met meer mogelijkheden. Zo is het mogelijk giftcards met eigen naam te gebruiken. Ook zal Buckaroo binnenkort overstappen op het SEPA systeem. mijnWinkel.nl shops die gebruik maken van betaalmethoden van Buckaroo zullen binnenkort informatie krijgen hoe zij de betaalmethoden over kunnen zetten naar het nieuwe platform. Zie de website van Buckaroo.
of onze helppage voor meer info
myAccount.png
myAccount B2B 
De B2B optie is uitgebreid met een belangrijke optie, ingelogde klanten kunnen nu hun geplaatste orders uit het verleden inzien. Hierdoor heeft de klant een beter overzicht, wat het bestellen ten goede zal komen. Ook is het hiermee mogelijk eenvoudig orders uit het verleden opnieuw in de winkelwagen te plaatsen. De functionaliteit komt in de loop van deze week beschikbaar, bent u geinteresseerd, mail dan naar support@mijnwinkel.nl. Deze optie komt tevens binnen afzienbare tijd beschikbaar voor B2C shops.
Zie helppage voor meer info.
coverart.png
In het zonnetje:
De webshop van CoverArt.nl verkoopt leuke en frisse stickers voor op de container en op de muren. Hiermee kunt u de container en uw kamer opvrolijken, zeker met de lente in aantocht een goed idee!!
Zie de webshop.
skins.png
Nieuwe skins
Ook nu kunnen we weer melden dat er een aantal nieuwe skins bijgekomen zijn! Er is nu een moeder- en vaderdag skin. Daarnaast een speciale Koninginnedagskin. De Skins zijn te selecteren in de editor via: pagina's/home pagina/skin.
zie voorbeelden nieuwe skins