Maart 2013

De Multichannel Dagen komen er aan, 23 & 24 april

De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten en daarom kunnen we met trots weer een paar nieuwe ontwikkelingen melden. Zo is voor B2B shops release 3 nu ook ter beschikking, dit met aanzienlijke verbeteringen. Een andere wens die vervuld is, is de optie van pagina nummering bij de productlijst. Hierdoor kunnen klanten zien uit hoeveel pagina's de productlijst bestaat en kunnen snel switchen naar andere pagina's.

Ook vragen we alvast aandacht voor de Multichannel Dagen in april (voorheen E-commerce dagen). De beurs vindt plaats op 23 en 24 april in de jaarbeurs Utrecht. mijnWinkel.nl staat u graag te woord. U kunt ons op stand A29 vinden. 

Verder nog in deze nieuwsbrief enkele nieuwe sportskins en de Koopzeker verzekering van Centraal Beheer Achmea, speciaal bedoeld voor online ondernemers.

Graag horen we uw feedback, ook als u bepaalde functionaliteiten wenst of andere ideeën heeft. Mail naar support@mijnwinkel.nl.

Zoals belooft zullen we vanaf nu een korte introductie geven van een lid van het mijnWinkel team, zodat jullie nog beter weten met wie je te maken hebt en wie de drijvende krachten achter mijnWinkel.nl zijn.
Jan.png

Jan is in 2008 begonnen als zelfstandig ondernemer zonder personeel bij mijnWinkel.nl. Door zijn activiteiten als support medewerker heeft hij sinds die tijd een grote kennis opgebouwd van het systeem. Kennis die hij graag gebruikt om onze merchants en zijn collega's met raad en daad terzijde te staan. Als zoon van een kleine ondernemer kent hij alle perikelen die samen gaan met het ondernemerschap en kan zich dus goed verplaatsen in de uitdagingen waar onze klanten dagelijks mee om moeten gaan.

Multichannel Dagen 2013
Kom naar de Multichannel Dagen!
De consument van vandaag bepaalt zelf of hij een product in de winkel of online koopt. Hij is tijd-, plaats en vaak mediumonafhankelijk in de keuze die hij maakt. Kom op 23 en 24 april gratis naar Multichannel 2013 en laat u inspireren door de pioniers, de experts en de collega's die u verder kunnen helpen met het opzetten en uitbouwen van uw multichannel strategie. U kunt ons op stand A29 vinden.
klik hier om gratis kaarten te bestellen
Nummering productlijst
Pagina nummering productlijst
Bij meerdere productlijst pagina's is het handig voor de klant om te kunnen zien hoeveel pagina's er in totaal zijn en ook dat de klant snel kan switchen tussen de pagina's. Dat is nu standaard mogelijk vanaf release 3.5.
Zie helppage voor meer info.
leesmeer.png
Lees meer blok
Soms is het noodzakelijk redelijk wat tekst op te nemen binnen een informatiepagina bijvoorbeeld. Zo kunnen de pagina's wel eens heel lang worden. Het nieuwe blok 'Lees meer' biedt de mogelijkheid de tekst op te delen waarbij onder het eerste deel een 'Lees meer' linkje wordt getoond om de rest te kunnen bekijken. 
Zie voorbeeld
b2b.jpg
B2B release 3
Voor B2B shops was het nog niet mogelijk op de nieuwe release 3 te draaien, dat is nu aangepast. De nieuwe versie biedt vele nieuwe opties, zoals het kunnen up- en downloaden van de klantdata, het eenvoudig creeeren van vervanglijsten en bij B2B platinum de optie om de prijzen per klant op te nemen in de klantlijst, aparte productlijsten zijn dan niet meer nodig.
Zie ook de helppage
http://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2339800.images.sportskin.jpg
Nieuwe skins
Ook nu kunnen we weer melden dat er een aantal nieuwe skins bijgekomen zijn! Er zijn nu speciale sport skins, zoals bv een voetbal skin, een tennis skin, een zwem skin en nog vele andere sporten. De Skins zijn te selecteren in de editor via: pagina's/home pagina/skin.
zie voorbeelden nieuwe skins
layoutlist.jpg
Nieuwe layout productlijst
Voor release 3 shops is het nu mogelijk de productlijst layout meerdere producten per foto te gebruiken. Bij een foto zijn dan verschillende opties mogelijk, bv een keuze uit een maat van het product.
Zie een webshop die hier gebruik van maakt.
prins_lifestyle.png
In het zonnetje:
De webshop Prins Lifestyle biedt allerlei tuinmeubelen aan, zeker nu de lente in aantocht is een goed idee. Daarnaast is de site een goed voorbeeld wat er allemaal mogelijk is kwa layout, kijk maar eens hoe de tabs bovenin een mooi overzicht geven van de betreffende productopties.
Zie de webshop.
presentation.png
Centraal Beheer Achmea Koopzeker
Centraal Beheer Achmea heeft een nieuwe verzekering ontwikkeld, speciaal bedoeld voor online ondernemers. Hiermee verzekert u de verzending en levering van bestellingen. Gaat er iets mis en komt u er met de klant niet uit? Dan bemiddelt Centraal Beheer Achmea en vergoedt als dat terecht is de schade. Met Koopzeker weten uw klanten, dat u zaken rond verzending en levering van hun bestellingen prima geregeld heeft. Zie de website van Achmea Koopzeker.
meer info