Release 3


Release 3 is uit! Dit is de grootste stap voorwaarts uit de geschiedenis van mijnWinkel.nl, hiervoor is mijnWinkel.nl voor een groot deel helemaal opnieuw geschreven, samen met SEO-specialisten van Checkit.nl en SEO effect.
De basis om goed gevonden te vonden is hiermee gelegd.

In Release 3 zit ook de mogelijkheid om een iPad-shop te maken, zie hiervoor de speciale iPad pagina

Bent u bestaande klant en wilt over naar release 3.0?


Indien u uw shop ook op release 3.0 wilt hebben, verzoeken wij u een email aan ons te sturen via support@mijnwinkel.nl, vergeet niet het shopnummer door te geven. Wij zetten de huidige shop dan naar release 3.0, per e-mail krijgt een stappenplan toegestuurd voor het overzetten.
Indien er gebruik wordt gemaakt van eigen layout voor de productlijst en/of het meerinfoscherm bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele aanpassingen.
NB: in release 3.0 is het niet meer mogelijk om met iframes te werken.

U heeft al een mijnWinkel webshop, u wilt deze graag omzetten naar release 3 en direct maar de lang geleden geplande makeover realiseren?


Het omzetten van uw bestaande webshop naar release 3 kan ook een mooi moment zijn om een complete herontwikkeling van uw site te overwegen, nieuw ontwerp, integratie social media, structuur nalopen/herontwikkelen etc
Hiervoor hebben wij deskundige partners beschikbaar die over ruime ervaring beschikken met het werken met mijnWinkel.nl. Zie hieronder een overzicht, aarzel niet om contact op te nemen, haal hierdoor nog meer rendement uit uw webshop!!

Webbouw en design   (naar boven)

Spaarne Webdesign
Spaarne Webdesign is een full service internetbureau met roots in marketing & sales en met een ruime ervaring in logistiek. Want uiteindelijk wilt u niet alleen een mooie webwinkel maar wilt u ook een webwinkel die gevonden wordt en verkoopt! Spaarne Webdesign begeleidt u in het gehele proces. Van ontwerp, inrichting, keuze van betaalsystemen, klantenservice, de zoekmachine positie van uw webwinkel tot en met meetsystemen zodat u meer komt te weten over uw webwinkel bezoekers en doelgroep. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Voor meer info: enno@spaarnewebdesign.nl
eAulivier
eAulivier (oo lie vjee) is een veelzijdig webdesignbureau met ruim 10 jaar ervaring in webdevelopment. Na de fusie van Think Ahead en Mangrove besloot partner Guus Schiefelbusch om weer kleinschalig voor zichzelf te beginnen. eAulivier werkt voor veel verschillende soorten klanten, is een klein (maar ervaren) bureau met korte lijnen en scherpe tarieven.
Voor meer info: Guus Schiefelbusch
Internet 1-2-3
Met Internet 1-2-3 heeft u in 3 eenvoudige stappen een professionele website met een zakelijke uitstraling. Hierbij wordt uw Mijnwinkel.nl webshop naadloos geïntegreerd met uw Internet 1-2-3 website. Internet 1-2-3 is dé alles-in-1 website oplossing voor uw bedrijf: elke website wordt compleet geleverd inclusief domeinnaam, E-mail, hosting, webdesign en ons Content Management Systeem (CMS). Met het zoekmachinevriendelijk CMS kunt u zonder enige programmeerkennis op elk gewenst moment uw website aanpassen.
Meer info: zie www.internet123.nl of bel 0570 - 866 118.
Totalli
Totalli is een jong bedrijf dat zich specifiek richt op toepassing van mijnWinkel-software voor het MKB. Techniek en vormgeving in een hand en op maat. Compleet met nieuwsbrief desgewenst (in aansluitende stijl vormgegeven), waarin u uw klantenkring kunt informeren over interessante aanbiedingen. Daarnaast biedt totalli t|m al een aantal fraaie ontwerpen die u naar uw eigen voorkeur kunt laten aanpassen. Een goed voorbeeld hiervan is Steppin' Out.
Voor meer info: Maurits van Vijfeijken
Changa
Changa is de maker van ondermeer boeties.nl, scholierenshop.nl en sponzorshop.nl. Een bureau met Groningse roots en klanten door heel Nederland. Op zowel design als technisch gebied halen we het onderste uit de (mijnWinkel.nl) kan. Changa heeft zich 100% gespecialiseerd in webwinkels (B2C) en online ordersystemen (B2B). Onze steekwoorden: creatief, snelheid,service en kwaliteit.
Na de verkoop van internetbedrijf WebFactor is Gerald Hammenga (tel:06-15282397) Changa begonnen. Kijk op changa.nl voor meer voorbeelden. U kunt via de site contact opnemen of online een offerte aanvragen.
Datauniversal
Datauniversal.nl heeft sinds 1997 ervaring met internet, het maken van websites en banners. Met het hebben van een webshop, producten en/of diensten redt u het niet. Het is noodzakelijk dat u ook aan promotie doet op het internet! Voordelig en effectief! Met mijnWinkel.nl is afgesproken dat we u een unieke BANNERPAKKET AANBIEDING doen. U ontvangt maar liefst 30% KORTING op de tarieven voor het maken van professionele banners voor uw webshop. Zie ook onze Portfolio
Voor meer info: Klik hier of bel 020-6140197
Mediaconcepts
Mediaconcepts.nl is specialist in het ontwikkelen van webwinkels. Onze kracht ligt met name in het verzorgen van maatwerkwebsites waarin mijnWinkel.nl helemaal geintegreerd is. Onze toegevoegde waarde ligt in het feit dat we niet alleen een website bouwen maar juist samen met de klant meedenken hoe deze ook een succes kan worden door een totaalaanpak met bijvoorbeeld marketingadvies en support. Immers een klant met een succesvolle webwinkel is een tevreden klant! Voorbeelden hiervan zijn Little Label en Stoer en schattig
Voor meer info: Erik Baumann
Quaweb
Quaweb Een shop die zich onderscheid van andere shops, met alle voordelen van de snelle, stabiele en moderne techniek van mijnWinkel.nl. Een onverwoestbare shop die steeds verder ontwikkelt wordt, met een totaal eigen look and feel. SEO geoptimaliseerd. Uw wensen en ideeen worden door ons in aansprekende beelden vertaald, en zo ingebouwd dat u de shop eenvoudig zelf kunt onderhouden. Heeft u al een eigen ontwerp ? Dan implementeren we dat pixel voor pixel in uw mijnWinkel.nl webshop.
Voor meer info: Winnie Bosman

Inloggen

Beste winkelaanbieder

Image

Beste uit de test

Image

Business Partner

Image