Professional abonnement (BusinesstoConsumer)

Dit abonnement is bestemd voor bedrijven die een professionele webwinkel wensen, gericht op de consument. De winkel moet een aantrekkelijke vormgeving hebben, klanten moeten alle producten gemakkelijk kunnen vinden en op verschillende wijzen kunnen betalen. Zie deze link voor meer info over B2C winkels

Het tarief van een professional (B2C) abonnement begint bij € 39 per maand en er zijn geen opstartkosten.

Overzicht van de abonnementsvormen en tarieven


Wilt u de proef op de som nemen? Meldt u dan vrijblijvend aan voor een proefaccount via de homepage van $domain$. Heeft u al een proefaccount en wilt u een abonnement afsluiten? Log dan in en volg de instructies bij tabblad 'registratie'.

Voor dit abonnement hebben wij door PriceWaterhouseCoopers een contract laten opstellen. Hierdoor liggen de gemaakte afspraken tussen u en mijnWinkel zwart op wit. Het contract is gebaseerd op de algemene voorwaarden en wordt opgesteld na de officiële registratie.

Dit abonnement is bestemd voor bedrijven die een zeer professionele webwinkel wensen met extra mogelijkheden en garanties (dag en nacht bewaking). Wij bieden u ondersteuning en de mogelijkheid tot diverse soorten uitbreidingen (bijvoorbeeld voor creditcardbetalingen).

Meer algemene informatie: Wet Verkoop op Afstand.