Internetkassa Professional

Internetkassa Professional is eigenlijk een uitgekleed professional winkel (B2C) abonnement. Zo heeft u ook dezelfde standaard opties zoals backofficekoppeling, xml-attachment en worden uw orders in orderbeheer twee kwartalen bewaard. Alleen de catalogus/productlijst ontbreekt bij dit abonnement. Dit abonnement is dus bedoeld voor bedrijven die heel weinig producten verkopen of al een eigen webwinkel hebben.

Het tarief van een Internetkassa Professional abonnement professional begint bij € 29 per maand en er zijn geen opstartkosten.

Net zoals bij het professional abonnement kunt u diverse betaaldiensten koppelen waardoor producten online betaald kunnen worden (bijvoorbeeld met creditcard of iDEAL). Zie overzicht betaalmethoden en betaaldiensten

Een overzicht van de kosten en van de overige modules die u in combinatie met de Internetkassa Professional kunt gebruiken, zoals affiliate, sponsorvrij, etc. vindt u op Overzicht van de abonnementsvormen en tarieven.

Wilt u de proef op de som nemen? Meldt u dan vrijblijvend aan voor een proefaccount via de homepage van www.mijnwinkel.nl. Lees daarbij ook de instructies internetkassa Heeft u al een proefaccount en wilt u een abonnement afsluiten? Log dan in en volg de instructies bij tabblad 'registratie'.